Vad kan man gissa på i roulette?

När det kommer till Roulette så finns det många valmöjligheter inom spelet, detta är dock till stor del ett turspel men det går även att spela en del på odds. Det finns många alternativ att gissa på och satsa på i Roulette. Som exempel kan du välja att satsa på ojämna eller jämna siffror. Eller på en viss typ av färg.

Facken i Roulette är röda och svarta men det finns även en grön nolla. Att satsa på den gröna nollan är som att satsa på vilket annat singelnummer som helst och ger lika vinst. Det finns många olika alternativ att gissa på och det är upp till dig om du vill spela riskabelt eller på ett säkert sätt. Om du spelar säkert kan du ofta spela många gånger fler än den som spelar mer riskabelt, det är nämligen större chans att du vinner när du spelar på säkra odds.

Du bör dock ha i åtanke att om du satsar på ett singelnummer och får rätt så vinner du 36 gånger pengarna, detta ger dig alltså betydligt större vinster än om du enbart satsar på en färg eller typ av kategori. Det innebär dock inte att du eftersom du vinner på dina säkra satsningar på så sätt kan öka dina satsningar och spela säkert men om väldigt mycket pengar. Vem det är som går hem med mest pengar handlar både om strategi och om att ha is i magen, det handlar även om en hel del tur och chansningar i spelet.